PROGRAM

8.00 - 17.00

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi peste 500 RON

100% Calitate

Cele mai bune preturi!

TEL: 0742-036-600

Comanda Online acum !

PROGRAM

8.00 - 17.00

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi peste 500 RON

100% Calitate

Cele mai bune preturi!

TEL: 0742-036-600

Comanda Online acum !

shopping cart
cart
item - 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal
0,00 RON

Despre noi

CINE SAU CE ESTE I.B.Plastec Srl BACAU ?
I.B.Plastec Bacau este una din firmele tinere pe piata de service din Bacau, dar cu oameni care detin o vasta experienta in domeniu. Ne ocupam cu reparatiile de calculatoare personale (pc-uri) si laptopuri: depanare, abonamente mentenanta, recuperari de date precum si cu constructia si intretinerea retelelor de calculatoare si de telefonie pe raza municipiului Bacau si in imprejurimi.
Am fost pasionati de tehnologie, Internet si calculatoare din totdeauna iar din acest motiv a aparut I.B.Plastec SRL.
Beneficiind de serviciile unei echipe tinere, flexibile, motivate, dinamice, cu o experienta vasta si cu un inalt grad de profesionalism, I.B.Plastec Bacau este in masura sa ofere clientilor o eficienta ridicata:
1. preturi competitive
2. promovarea calitatii prin lansarea de promotii si preturi speciale la toate serviciile sale de service calculatoare
3. respectarea cu fermitate a termenelor de executie
4. dispozitia de a trata cu atentia cuvenita fiecare client, comunicarea si promptitudinea, ce sunt intotdeauna pe primul loc.
Lucrurile acestea nu sunt doar texte, incercati serviciile I.B.Plastec Bacau si problema dumneavoastra nu va ramane nerezolvata.
Aveti probleme cu calculatoarele? Nu stiti cum sa le rezolvati? Vreti sa instalati un program nou si nu aveti cunostintele necesare?
Ati ajuns unde trebuie.
Noi va putem rezolva toate problemele legate de sistemul dumneavoastra informatic. Va oferim posibilitatea incheierii unui abonament lunar prin care va eliberati de toate grijile privind intretinerea si adminstrarea retelei dumneavoastra de calculatoare.
Va punem la dispozitie o gama completa de servicii IT, de la interventii obisnuite pana la reorganizarea intregii infrastructuri IT.
VA INVITAM SA NE CONTACTATI FOLOSIND INFORMATIILE DE LA RUBRICA CONTACT!